Rukiiset rieskat

Yhteishyvän ruokamaailman ohje1/201

0. Sekoita kaikki keskenään ja taputtele 4 pyöreää rieskaa pellille.

Paista 225 asteessa 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Tarjatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)21g6.8kcal0.6g1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.5g32kcal0g0g3.5g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Pikakaura+kuitu (Myllyn paras), annos 40g11g35kcal1.7g5.3g0.8g1.4g
Ruisjauho kokojyväjauho 7.8g24kcal0.7g4.3g0.1g1.1g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 1.1g3.7kcal0.3g0.1g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g202kcal6.6g21.4g9.2g5.8g
Valittu annoskoko45g101kcal3.3g10.7g4.6g2.9g
Annoskoko puolitettuna22g51kcal1.7g5.4g2.3g1.5g
Arvot/100g100g227kcal7.4g24g10.3g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152528