Punajuuri-jauhelihavuoka

Paista jauheliha.

Raasta punajuuri.

Sekoita aineet kulhossa.

Kaada uunivuokaan ja lisää nesteet.

200 astetta ja n. 1 tunti

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Marjatn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g8.2g14kcal1.6g0g0.8g0g
Punajuuri 12g4.5kcal0.1g0.8g0g0.3g
Sipuli 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 3.5g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Ohrasuurimo 2g6.4kcal0.2g1.3g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 7g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 4.7g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 2.9g4.8kcal0.1g0.1g0.4g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.2g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g68kcal4.2g5.6g2.4g1.2g
Valittu annoskoko44g34kcal2.1g2.8g1.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna22g17kcal1.1g1.4g0.6g0.3g
Arvot/100g100g77kcal4.8g6.3g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442363