Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)25g80kcal2.5g15.8g0.6g3.5g
Vehnäjauho puolikarkea 14g47kcal1.4g9.5g0.2g0.5g
Ohrajauho 1.1g3.8kcal0.1g0.7g0g0.1g
Siirappi, tumma2.5g8kcal0g1.9g0g0g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g310kcal8g55.8g5.4g8.2g
Valittu annoskoko44g155kcal4g27.9g2.7g4.1g
Annoskoko puolitettuna22g78kcal2g14g1.4g2.1g
Arvot/100g100g349kcal9g62.8g6.1g9.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191154