Highland pata

Pilko liha ja vihannekset, laita pannuun ja pyörittele kunnes liha on ruskistunut, lisää vesi, punaviini ja mausteet, laita uuniin hautumaan n. 2h.
Suurusta kastike aineella ja lisää piripiri maustetta jos haluat tulisuutta, anna hautua vielä hetken aikaa.

Nauti tummanleivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 356 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Highland cattle (Metsäojan tila), annos 100g15g15kcal3.1g0g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.3g0kcal0g0g0g0g
Lanttu 7.5g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.3g1.8kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 0g0kcal0g0g0g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)0.4g1.6kcal0g0.2g0.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Punaviini 2.5g1.8kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.2kcal0g0g0.3g0g
Soijakastike 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g54kcal6.6g2.4g2.2g0.8g
Valittu annoskoko45g27kcal3.3g1.2g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna22g14kcal1.7g0.6g0.6g0.2g
Arvot/100g100g60kcal7.4g2.7g2.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270614