Feta-tonnikala-nuudelisalaatti

Keitä nuudelit paketin ohjeen mukaan vedessä, huuhdo nuudelit kylmällä vedellä, kun ne ovat kypsiä.

Pilko kurkku ja tomaatit sopivan kokoisiksi paloiksi ja laita salaattikulhoon, lisää valutetut fetajuustot ja tonnikala.

Lisää nuudeli.

Laita öljyä ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 570 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Apetina light salaattijuusto (Arla), annos 30g4.7g7.6kcal0.8g0g0.5g0g
Chilitonnikala (Rainbow), annos 185g15g32kcal2g0.7g2.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g11g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kurkku 4.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Nuudelit, Blue Dragon Wholewheat, 1 levy6.6g21kcal0.8g4.2g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g128kcal7.4g11g5.8g1.6g
Valittu annoskoko45g64kcal3.7g5.5g2.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna22g32kcal1.9g2.8g1.5g0.4g
Arvot/100g100g144kcal8.3g12.4g6.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232656