Aura-kukkakaalikeitto

Keitä paloiteltu kukkakaali ja silputtu sipuli kasvisliemikuution kanssa vedessä pehmeäksi noin 15 minuuttia.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää kerma ja aurajuusto murusina joukkoon, lämmitä sekoittaen niin kauan että juusto sulaa.

Ripaus mustapippuria ja hieman Provence-yrttimaustetta sopii mausteeksi.

Tarjoa leipäkrutonkien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 18g4.2kcal0.3g0.4g0.1g0.4g
Kasvisliemikuutio 0.5g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)3.5g3kcal0g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Aurajuusto3.5g12kcal0.7g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g42kcal2g1.4g2.8g0.8g
Valittu annoskoko45g21kcal1g0.7g1.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna22g11kcal0.5g0.4g0.7g0.2g
Arvot/100g100g47kcal2.2g1.6g3.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306251