Gluteeniton kanapiirakka

Sekoita pehmeä rasva ja jauhot

Esipaista kanasuikaleet

Lisää maito ja sekoita

Painele tasaiseksi vuokaan

Paista 225C 13-15min

Vatkaa munat, maito ja kerma

Lisää kana ja ananas ja mausteita

Kaada piirakkapohjaan

Lisää päälle juusto

Kypsennä vielä 20min kunnes täyte on hyytynyt

Jos haluaa enemmän proteiinia, lisää jauhetta munamaitoon ja piirakkapohjaan, desi riittää yhteensä

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kookosrasva 100 % 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g11g37kcal0.3g9.1g0.1g0.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell4.4g4.8kcal1g0g0.1g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g6g3.6kcal0g0.9g0g0.1g
Emmental, sinileima4.4g17kcal1.3g0g1.3g0g
Kananmuna kuoreton 4.4g6.3kcal0.5g0g0.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen4.4g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 4.4g15kcal0.1g0.1g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g248kcal6.6g20.8g15.6g0.6g
Valittu annoskoko45g124kcal3.3g10.4g7.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna22g62kcal1.7g5.2g3.9g0.2g
Arvot/100g100g277kcal7.4g23.3g17.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=453889