Lucian piparit (joulu)

Sulata voi, jäähdytä.

Vatkaa munat, sokeri ja siirappi kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää voi vähitellen, vatkaa kunnes kuohkeaa.

Sekoita mausteet ja sooda jauhoihin, lisää jauhot muuhun seokseen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2859 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g7.8g57kcal0.1g0.1g6.2g0g
Siirappi, tumma7.8g25kcal0g5.8g0g0g
Sokeri 7.8g32kcal0g7.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.2g4kcal0.4g0g0.3g0g
Neilikka, annos 4g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai18g62kcal2.1g12.5g0.4g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g362kcal5.2g53.2g13.8g1g
Valittu annoskoko45g181kcal2.6g26.6g6.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna22g91kcal1.3g13.3g3.5g0.3g
Arvot/100g100g406kcal5.8g59.6g15.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103132