Karppilihapullat

Sekoita voissa kuullotettu sipuli jauhelihaan.

Lisää kevytkermaviili ja kananmunat.

Mausta suolalla, pippurilla ja Välimeren yrttisekoituksella.

Muotoile lihapulliksi ja kypsennä pullia 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Annoksesta tulee pellillinen eli n. 30 lihapullaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha27g45kcal5.2g0g2.7g0g
Voi 0.6g4.2kcal0g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)5.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 7.8g5kcal0.2g0.4g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.6kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g123kcal12g1.2g7.8g0.2g
Valittu annoskoko45g62kcal6g0.6g3.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna22g31kcal3g0.3g2g0.1g
Arvot/100g100g138kcal13.4g1.3g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111689