Mansikkakakku

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Kaada jauhotettuun vuokaan ja paista 200 asteessa noin 30 min. Anna jäähtyä ja leikkaa kolmeen osaan.

Vatkaa vispi vaahdoksi ja lisää rahka.

Laita kerrosten väliin purkki mansikkajälkiruokaa ja rahkaseosta.

Koristele rahkaseoksella ja tuoreilla mansikoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.1g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Vispikerma Flora 20%7.8g17kcal0.2g0.4g1.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki7.8g4.4kcal0.7g0.4g0g0g
Mansikka 6.2g2.9kcal0g0.5g0g0.1g
Piltti, mansikkajälkiruoka (125g)7.8g4.7kcal0g1g0g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g139kcal4.4g18.4g4.6g0.8g
Valittu annoskoko45g69kcal2.2g9.2g2.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna22g35kcal1.1g4.6g1.2g0.2g
Arvot/100g100g155kcal4.9g20.5g5.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71653