Perukan uunilammas

Sivele öljy, suola, pippurisekoitus ja yrttisekoitus lihan pintaan.

Uuniin 200 astetta, noin 1,5-2 tuntia.

Muut aineet kastikkeeksi uunivuokaan mukaan.

Anna vielä kiehahtaa hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lampaanliha vähärasvainen 31g57kcal5.9g0g3.8g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)7.8g6.6kcal0.1g0.3g0.5g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g162kcal12g2.8g11.4g0g
Valittu annoskoko45g81kcal6g1.4g5.7g0g
Annoskoko puolitettuna22g41kcal3g0.7g2.9g0g
Arvot/100g100g181kcal13.4g3.1g12.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200912