Juusto-kebab pannari

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää kerma, juustoraaste, raejuusto ja kebab.

Sekoita ja kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kaksinkertaisesta annoksesta tulee uunipellillinen.

Paista 200 asteessa kunnes pannari on hyytynyt, n. 15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)21g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.1g10kcal0.1g0.1g1.1g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki8.3g6.7kcal1.1g0.2g0.2g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g4.2g15kcal1.2g0.1g1.1g0g
Kebabliha 8.3g18kcal2.1g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g153kcal13.6g1g10.8g0g
Valittu annoskoko45g76kcal6.8g0.5g5.4g0g
Annoskoko puolitettuna22g38kcal3.4g0.3g2.7g0g
Arvot/100g100g171kcal15.2g1.1g12.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250159