Jauhelihakastike

Paista jauheliha.

Pilko joukkoon tomaatti ja paprika.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet.

Suurusta maizenalla.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 6.2g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 13g40kcal3.3g0g3g0g
Paprika, punainen4.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g6.2g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Maizena maissitärkkelys0.9g3.3kcal0g0.8g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska Eldorado12g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl1.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g108kcal6.8g3.2g7.2g0.8g
Valittu annoskoko45g54kcal3.4g1.6g3.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna22g27kcal1.7g0.8g1.8g0.2g
Arvot/100g100g121kcal7.6g3.6g8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93616