Feta-Edam KurkkuTomsuPerussalaatti

Choppaa vihannekset ja juustot

Muista puhdistaa siemenkodat paprikoista ja pestä vihannekset vedellä ennen käyttöä.

Lisää mausteita kuten:
Valkosipulirouhe
Mustapippurirouhe
Oregano
Rakuuna varovasti

ja laita halutessasi pieni määrä oliiviöljyä tai sitruunarypsiöljyä..

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore11g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaatti 14g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika keltainen 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Fetajuusto Apetina 8 %5.5g8.2kcal0.9g0g0.4g0g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g5.5g15kcal1.5g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g59kcal5.4g2.4g2.6g1g
Valittu annoskoko45g30kcal2.7g1.2g1.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna23g15kcal1.4g0.6g0.7g0.3g
Arvot/100g100g66kcal6g2.7g2.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235720