Kasvisgratiiniherkku

650g pakastekasvikset (parsakaali, talon vihannekset, porkkana jne)
1 tlk kidneypapu
1 tlk tomaattimurska
1 tlk minimaissi
40g kivetön kalamata oliivi
60g aurinkokuivattu tomaatti öljyssä
150g juustoraaste 17%
mausteita ja paljon tai liikaa yrttejä (chili, curry, pippuri, oregano, kirveli, dolmades-mausteseos :) , romario-mausteseos, etc)

Kiehauta kasvikset (ja kaada vesi pois), lisää tomaattimurska, pavut ja ja mausteet, laita paistoastiaan, lisää juusto ja paista 200 asteessa kunnes juusto on päältä sopivan ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Kalkkaro
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihannessekoitus (pakaste)17g5.9kcal0.4g1.1g0g0.5g
Minimaissi, Eldorado5.2g1.3kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)10g2.6kcal0.1g0.6g0g0.1g
Kidneypapu, suolaliemessä5.9g6.5kcal0.5g1.1g0g0.5g
Juustoraaste Linessa (Lidl) 17% (Linessa, lidl), annos 200g3.1g8.8kcal0.9g0.1g0.5g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 1.6g3.6kcal0.1g0.3g0.2g0.1g
Soijahiutale, Soyappetit, 1dl0.7g2.9kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Kalamata-oliivit, kreikkalaiset kivettömät, 9kpl (Delphi), annos 28g1g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g67kcal4.8g6.8g2g2.6g
Valittu annoskoko45g34kcal2.4g3.4g1g1.3g
Annoskoko puolitettuna22g17kcal1.2g1.7g0.5g0.7g
Arvot/100g100g75kcal5.4g7.6g2.2g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242482