Lasagne omatekoinen

Ruskista jauheliha.

Tee ruskea kastike.

Sen jälkeen valkoinen kastike.

Yhdistä kastikkeet ja väliin levyt ja uuniin 225 ja 45 min. Folio päällä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Jokete71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g8.8g15kcal1.8g0g0.9g0g
Voi 1.2g8.4kcal0g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.9kcal0.1g1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Voi 1.2g8.9kcal0g0g1g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 11g4.7kcal0.4g0.5g0.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima3.8g15kcal1.1g0g1.1g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras4.4g15kcal0.6g3.1g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g144kcal8g9.2g8.2g0.2g
Valittu annoskoko45g72kcal4g4.6g4.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna22g36kcal2g2.3g2.1g0.1g
Arvot/100g100g161kcal8.9g10.3g9.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273594