A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)12g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Pirkka naudan jauheliha 400g16g36kcal3g0g2.7g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g6.5g18kcal1.2g0g1.4g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g115kcal8.6g1.4g8.2g0.4g
Valittu annoskoko45g58kcal4.3g0.7g4.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna22g29kcal2.2g0.4g2.1g0.1g
Arvot/100g100g129kcal9.6g1.6g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278306