Punajuuri-aurajuustokeitto

Keitä punajuuria, sipulia, lihaliemikuutioita, pippurisekoitusta 40 min.

Lisää joukkoon hunaja, kerma ja aurajuusto.

Lämmitä, kunnes aurajuusto on sulanut.

Koristele persiljalla.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tiiuzca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 15g5.6kcal0.1g1g0g0.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.4g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g2.9g7.6kcal0.8g0g0.5g0g
Hunaja 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Kevyt ruoka 4% (Rainbow), annos 200g3.9g2.3kcal0g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g38kcal1.8g3.4g1.6g0.8g
Valittu annoskoko45g19kcal0.9g1.7g0.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna22g10kcal0.5g0.9g0.4g0.2g
Arvot/100g100g42kcal2g3.8g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340111