Hummuksella täytetyt munat

Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 25g11kcal2.5g0.1g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 16g22kcal1.4g2.9g0.3g0.8g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Persilja 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g82kcal7.8g6.2g2.4g1.6g
Valittu annoskoko45g41kcal3.9g3.1g1.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna23g21kcal2g1.6g0.6g0.4g
Arvot/100g100g91kcal8.7g6.9g2.7g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217698