Juustokalaa kasvispedillä

Laita vuuan pohjalle sekoitettuna paprikat ja sipulit.

Levitä kalat ohueksi kerrokseksi.

Ripottele pinnalle pippuri, suolaa ja tilli..

Sekoita juustoraaste ja kermaviili, mausta halutessasi vielä suolalla ja valkopippurilla.

Paista 200 asteessa.n.45-60min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 503 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus131g92kcal21g0g0.4g0g
Emmental, punaleima 17%50g146kcal17.1g0g8.6g0g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)96g24kcal0.9g4.1g0.4g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g116g14kcal1.7g1.7g0g0g
Kermaviili kevyt vähälaktoosinen (Maitokolmio), annos 200g44g35kcal1.1g1.8g2.6g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tilli mauste0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana880g625kcal83.6g15.6g24g0.2g
Valittu annoskoko440g312kcal41.8g7.8g12g0.1g
Annoskoko puolitettuna220g156kcal20.9g3.9g6g0.1g
Arvot/100g100g71kcal9.5g1.8g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85623