Kevyt kaalikeitto

Ruskista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sekaan ohueksi pilkotut porkkanat, kaali ja sipulit.

Ruskista vielä hetki ja kaada sitten sekaan vesi tai lihaliemi.

Mausta makusi mukaan.

Veden/ lihaliemen määrää voit säädellä mielesi mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Runsaan oloinen annos. Ei kuitenkaan tule \"ähkyä\".

tiistai 17.07.2012 klo 11:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1502g317kcal18g51.1g3g31.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g501g140kcal3g29.8g1g12.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1001g1662kcal190.2g0g100.1g0g
Sipuli kuivattu 125g340kcal13.1g43.9g2g43.8g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Vesi1251g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8800g4962kcal451.8g256.2g212.4g176.4g
Valittu annoskoko4400g2481kcal225.9g128.1g106.2g88.2g
Annoskoko puolitettuna2200g1241kcal113g64.1g53.1g44.1g
Arvot/100g100g56kcal5.1g2.9g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298987