Broilerikeitto valkosipulilla

Kuori ja pilko sipulit.

kuullota sipulit pehmeiksi.

Lisää kanaliemi kuutio ja vesi.

Pilko porkkana, purjo ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvikset ja paistetut broilerin suikaleet kattilaan.

Keitä noin 15min.

Mausta sitruunanmehulla ja pippurilla.

Ripottele pinnalle persilijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 550 grammaa

Anskuep
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Oliiviöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g780g328kcal12.5g67g0.8g0g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Kanamestari), annos 100g900g990kcal206.9g0g18g0g
Kanakuutio 2 x 2 cm (Happy chef), annos 100g200g252kcal48.8g9.6g2.2g0g
Kesäkurpitsa300g51kcal1.2g7.5g1.8g2.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g260g73kcal1.6g15.5g0.5g6.5g
Purjosipuli 400g92kcal7.2g9.6g0.8g8.4g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore8g2kcal0g0.7g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Persilja 8g2.2kcal0.1g0.1g0g0.6g
Vesi1399g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8800g4170kcal562.2g236.4g105g40.2g
Valittu annoskoko4400g2085kcal281.1g118.2g52.5g20.1g
Annoskoko puolitettuna2200g1043kcal140.6g59.1g26.3g10.1g
Arvot/100g100g47kcal6.4g2.7g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367010