Jauheliha-sienipihvit, sopii myös karpeille

300 g jauhelihaa
50 g hapukoor
1 muna
30 g suppilovahverojauhetta
30 g sinihomejuustoa
1 sipuli keskikokoinen
2-3 valkosipulin kynttä
suolaa ja mausteita maun muk.
öljyä paistamiseen

1. Turvota kuivattu sienijauhe hapukoorin ja munan seoksessa.

2. Paista sipulisilppu halutessasi.

3. Sekoita kaikki aineet keskenään.

4. Paista pihvit öljyssä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 2400g5461kcal456g0g408g0g
Hapukoor (Tere)400g476kcal11.6g17.6g40g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g240g72kcal2.4g9.6g0.7g0g
Sinihomejuusto aura (Valio), annos 100g240g816kcal43.2g0g69.6g0g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13g0.5g1.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl120g1080kcal0g0g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8800g17497kcal1161.4g129g1369.8g19.8g
Valittu annoskoko4400g8749kcal580.7g64.5g684.9g9.9g
Annoskoko puolitettuna2200g4374kcal290.4g32.3g342.5g5g
Arvot/100g100g199kcal13.2g1.5g15.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417014