Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Jauheliha, sika-nauta 601g1331kcal105.1g0g102.1g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g1358g1969kcal72g393.8g9.5g17.7g
Maito, Kevyt1863g857kcal59.6g89.4g27.9g0g
Kananmuna kuoreton 132g189kcal16.5g0.4g13.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g300g841kcal57.1g0g66.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8808g10453kcal624.6g981.6g438.8g40.6g
Valittu annoskoko4404g5227kcal312.3g490.8g219.4g20.3g
Annoskoko puolitettuna2202g2613kcal156.2g245.4g109.7g10.2g
Arvot/100g100g119kcal7.1g11.1g5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251040