Punainen kanakeitto

Suikaloi perunat ja porkkanat kylmään veteen.

Ruskista pilkottu sipuli ja broilerisuikaleet kattilassa, lisää sinne paprikajauhetta, curryä maun mukaan sekä tomaattipyree ja sokeri.

Kaada joukkoon litra vettä ja perunat ja porkkanat.

Tänne sekaan liemikuutiot.

Sekoita ja anna kiehua kunnes perunat ja porkkanat ovat kypsiä.

Valmiin keiton sekaan raejuustoa, niin hyvää tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 392 grammaa

Aniitti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 93g71kcal1.7g14.4g0.2g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g42g12kcal0.3g2.5g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g13g10kcal0.6g1.7g0g0g
Atria, broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu84g122kcal13.5g2.1g6.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g1.9g4.5kcal0.1g0.8g0.1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.9g4.9kcal0.2g0.2g0.3g0g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana882g493kcal33.2g47.8g17.6g4.2g
Valittu annoskoko441g247kcal16.6g23.9g8.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna221g123kcal8.3g12g4.4g1.1g
Arvot/100g100g56kcal3.8g5.4g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162774