Sieni-pekoni kastike VHH

Kuullota sipuli ja pekoni pannussa, lisää voi ja sienet ja jatka paistamista kohtuullisella lämmöllä siten ettei sipulit pala.

Lisää osa kasvisliemestä sekaan, kun sienet ovat saaneet väriä.

Lisää loput kasvis-ja lihaliemet (lihaliemi syntyy samalla kun paistat pihvit toisella pannulla ja huuhdot paiston jälkeen pienellä vesimäärällä mehut pannusta, tässä kohtaa voi hyvin käyttää myös konjakkia tms.) Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna sulaa hiljalleen sekaan.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua hiljalleen.

Sakeuden saa säädettyä tummalla maizenalla kohdilleen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Vkarppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, paistettu 82g82kcal2.1g0.3g7.9g1.5g
Pekoni, paistettu 60g308kcal9.8g0g30.3g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti37g105kcal1.3g2.1g10.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl75g254kcal1.5g2.2g26.2g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g11g8.4kcal0.8g1.1g0.1g0g
Oliiviöljy 15g132kcal0g0g14.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g11g82kcal0.1g0.1g9g0g
Kasvisliemi laimennettu 75g6.9kcal0.2g0.3g0.5g0g
Lihaliemi laimennettu 75g14kcal0g2.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana882g1985kcal31.6g16.6g198.8g3g
Valittu annoskoko441g992kcal15.8g8.3g99.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna220g496kcal7.9g4.2g49.7g0.8g
Arvot/100g100g225kcal3.6g1.9g22.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165804