Tonnikalalasagne

Kuumenna tomaattimurska, lisää joukkoon tonnikala, herkkusienet ja haluamiasi mausteita (itse käytän mustapippuria, suolaa, basilikaa ja oreganoa).

Kuumenna toisessa kattilassa maito, sulata joukkoon raastettu juusto ja lisää hieman maizenaa (1 rkl tms.).

Mausta valkopippurilla ja suolalla tai haluamillasi mausteilla.

Lado vuokaa ensin tomaattikastike, sitten pastalevyjä ja tämän jälkeen juustokastike.

Toista niin kauan, että kaikki on käytetty.

Paista 200 asteisessa uunissa alatasolla 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulitomaattimurska (Pirkka)146g61kcal2.3g12.6g0.1g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]29g96kcal7.9g0g7g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 88g23kcal2.9g2.7g0g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras35g123kcal4.6g24.5g0.5g1.1g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)88g144kcal21.9g0.8g5.8g0g
Herkkusieni säilyke 56g9kcal1.2g0.1g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana882g914kcal81.6g81.4g27.2g4.8g
Valittu annoskoko441g457kcal40.8g40.7g13.6g2.4g
Annoskoko puolitettuna221g228kcal20.4g20.4g6.8g1.2g
Arvot/100g100g104kcal9.3g9.2g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90647