Tomaattivuohenjuustokeitto Toivonvirta

1 tlk (500 g) paseerattua tomaattia
6 kpl (500 g) tomaattia
1 pkt (100 g) vuohenmaitojuustoa
n. 1 dl ruokakermaa 4%
1/2 tl suolaa
mustapippuria
sokeria

Kiehauta kattilassa paseerattu tomaatti.

Lohko tomaatit, lisää keittoon ja anna kiehua noin 5 minuuttia niin, että tomaatit hieman kypsyvät.

Paloittele vuohenjuusto, lisää ne keittoon ja keitä vielä noin 5 minuuttia.

Viimeistele kermalla, suolalla ja mustapippurilla.

Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi.

Hienonna pinnalle tuoretta basilikaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Toivonvirta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g208g52kcal2.7g8.7g0.4g0g
Tomaatti 150g34kcal0.8g5.2g0.4g2.1g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)42g25kcal0.4g1.9g1.7g0g
Vuohenjuusto (President, la buche legere), annos 100g42g80kcal10g0.8g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana882g381kcal27.8g33.2g13.4g4.2g
Valittu annoskoko441g191kcal13.9g16.6g6.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna221g95kcal7g8.3g3.4g1.1g
Arvot/100g100g43kcal3.2g3.8g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338545