Chili con verdura

Kuullota pilkottua sipulia, valkosipulia ja chiliä hetki paprikan kanssa öljyssä.

Lisää valutetut, huuhdellut pavut, tomaattimurska ja kasvisliemikuutio.

Mausta suolalla, pippurilla sekä ripauksella kanelia ja anna kiehua hiljalleen 10 min. Lisää juustoraaste ja hämmennä kunnes juusto on kokonaan sulanut.

Tarjoa riisin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu valkoinen, keitetty 752g809kcal63.4g105.2g2.6g52.6g
Ruskea papu suolaliem, Rainbow752g564kcal41.3g90.2g3.8g0g
Paprika keltainen 601g181kcal5.7g30.7g1.2g12g
Sipuli 271g82kcal3.4g13g0.5g4.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl90g812kcal0g0g90.2g0g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1503g526kcal24g103.7g1.5g21g
Kasvisliemikuutio 33g101kcal3.1g4.5g7.8g0.5g
Juusto, cheddar 361g1489kcal92.5g0.4g124.1g0g
Chili paprika punainen12g4.8kcal0.2g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8820g9214kcal472.8g709.4g463.8g183g
Valittu annoskoko4410g4607kcal236.4g354.7g231.9g91.5g
Annoskoko puolitettuna2205g2303kcal118.2g177.4g116g45.8g
Arvot/100g100g105kcal5.4g8g5.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109884