Tonnikalabulluka (vhh)

1 prk tonnikalaa
1 kananmuna
1 rkl turkkilaista jogurttia
1 rkl sitruunamehua
1/2 rkl soijakastiketta
voita paistamiseen

Sekoita ainekset tahnaksi, tee tahnasta bullukat (tahna on aika kosteaa, ei kannata tehdä liian isoiksi, jotta eivät hajoa pannulla) ja paista voissa noin 5min per puoli.

Syö lämpinä salaatin ja vihannesten kanssa.

Kerralla voi tehdä myös isomman satsin ja bullukoi voi vetästä suoraan jääkaapista naposteluun.

Tosi hyvä vaihtoehto niille, jotka ovat kyllästyneet syömään tonnikalaa pelkästään purkista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Cowpee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)2706g4437kcal676.4g24.3g178.6g0g
Kananmuna kuoreton 992g1415kcal124g3g101.7g0g
Turkkilainen maustamaton jogurtti (Lindahls), annos 250g271g349kcal11.4g13.8g27.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton180g38kcal0.5g2.9g0g0.2g
Voi 126g916kcal1.5g0.5g102.6g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)135g111kcal12.9g14.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8820g14532kcal1653.4g118.8g820g0.4g
Valittu annoskoko4410g7266kcal826.7g59.4g410g0.2g
Annoskoko puolitettuna2205g3633kcal413.4g29.7g205g0.1g
Arvot/100g100g165kcal18.7g1.3g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213607