Välimeren kalasoppa

HUOM KÄYTIN TÄHÄN PIRKAN TURSKA KUUTIOITA, MUTTA EN LÖYTÄNYT LASKURISTA K.O. TUOTETTA NIIN SIKSI OHJEESSA LUKEE TURSKAA TUOREENA :)
MUTTA KUUTIOT ON HELPOMPIA ;)

Kuullota oliiviöljyssä paprika ja sipuli pilkottuna oman maun mukaisiksi paloiksi.

ruskista/paista kalakuutioita pannulla.

Sekoita ainesosat keskenään kattilaan ja lisää tomaattimurska ja vesi.

lisää tuorejuusto ja mausta yrteillä (basilika, oregano, valkosipuli.)
Kanelia lisäämällä joukkoon saa kivasti kreikka fiilistä :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hannajii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g700g644kcal133g0g7g0g
Turska tuore suolattu (Ubago), annos 224g700g609kcal87.5g7g21g0g
Chili Tomaattimurska (Pirkka), annos 500g910g319kcal14.6g62.8g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1167g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)233g63kcal3g11.2g0.5g4g
Paprika keltainen 467g141kcal4.4g23.8g0.9g9.3g
Maustamaton kevyt tuorejuusto (Pirkka), annos 400g187g317kcal33.6g1.9g18.7g0g
Oliiviöljy 47g413kcal0g0g46.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8820g5010kcal552.2g213.4g191.4g26.6g
Valittu annoskoko4410g2505kcal276.1g106.7g95.7g13.3g
Annoskoko puolitettuna2205g1253kcal138.1g53.4g47.9g6.7g
Arvot/100g100g57kcal6.3g2.4g2.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327920