Seitigratiini (kevyt), gluteeniton, munaton

1. Sulata seiti.

2. Viipaloi halkaistu, huuhdeltu purjo.

Kuumenna rasva pannulla ja kullota purjoviipaleita muutama minuutti.

Lisää ruokakerma ja mausteet.

3. Nosta kalafileet uunivuokaan.

Kaada päälle purjokastike ja ripoittele pinnalle kaprikset.

4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g2407g1685kcal385g0g7.2g0g
Purjosipuli 602g138kcal10.9g14.4g1.2g12.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g271kcal0g0g30.1g0g
Ruokakerma Valio 5%1203g722kcal14.4g33.7g60.2g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 6g17kcal0.6g2.6g0.1g1.6g
Kapris etikkaliemessä, Figaro150g46kcal3.2g6.3g0.8g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8832g5756kcal828.2g114g199.2g38g
Valittu annoskoko4416g2878kcal414.1g57g99.6g19g
Annoskoko puolitettuna2208g1439kcal207.1g28.5g49.8g9.5g
Arvot/100g100g65kcal9.4g1.3g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220968