Vihannesvuoka

Huuhtele ja pilko öljyttyyn vuokaan munakoiso, kesäkurpitsa ja broccoli.

Mausta suolalla, pippurilla ja ruohosipulilla.

Ripottele vuokaan parmesaani ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, sekoita ja laita folio päälle, jatka paistamista toiset puolisen tuntia tai kunnes vuoka näyttää valmiilta.

Hyvä lisäke esimerkiksi kanalle!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g1332g1066kcal20g89.3g66.6g0g
Munakoiso 1066g238kcal5.3g33g2.1g26.6g
Kesäkurpitsa zucchini 1332g240kcal7.5g33.3g5.3g9.3g
Broccoli 200 g533g112kcal17.6g10.1g2.7g0g
Mineraalisuola keskiarvo 19g0.2kcal0.1g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g6.7g0.2kcal0g0g0.1g0g
Ruohosipuli 56g13kcal0.8g1g0.3g1.3g
Parmesaani (Joku), annos 30g32g123kcal7.7g0g10.6g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)40g288kcal0g0g32g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8832g4160kcal118g333.4g239.4g74.4g
Valittu annoskoko4416g2080kcal59g166.7g119.7g37.2g
Annoskoko puolitettuna2208g1040kcal29.5g83.4g59.9g18.6g
Arvot/100g100g47kcal1.3g3.8g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391378