Pizzapannari

Ruskista jauheliha ja paina samalla lastalla pieniksi murusiksi.

Lisää joukkoon silputut sipulit ja pieneksi raastettu porkkana.

Anna kypsyä hetki.

Mausta pippurilla, oreganolla ja basilikalla.

Anna jäähtyä hieman.

Sekoita kanamunat, ruokakerma, tomaattimurska ja juustoraaste keskenään.

Lisää suola ja jauhot.

Lisää jauhelihaseos mukaan.

Levitä massa leivinpaperoidulle, voidellulle uunipellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 30 minuuttia tai kunnes pannari vaikuttaa kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 80g182kcal15.2g0g13.6g0g
Porkkanaraaste 200g73g20kcal0.4g3.9g0.1g1.8g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g4.4g30kcal0g0g3.3g0g
Sipuli (kuorittu)22g6kcal0.3g1.1g0g0.4g
Kananmuna kuorineen punnittu49g62kcal5.4g0.1g4.4g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)56g47kcal0.6g1.9g3.9g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g31g121kcal9g0.6g9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 36g124kcal3.7g25.3g0.4g1.3g
Tomaattimurska 89g26kcal0.5g4.7g0.2g1.7g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana884g1239kcal70.4g75.8g69.8g10.4g
Valittu annoskoko442g619kcal35.2g37.9g34.9g5.2g
Annoskoko puolitettuna221g310kcal17.6g19g17.5g2.6g
Arvot/100g100g140kcal8g8.6g7.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437260