Gulassikeitto Wilhelmistä

Kuori ja kuutioi juurekset ja sipuli.

Lisää kiehuvaan nesteeseen lihaliemi ja fondi, mausta paprikalla, chilillä, pippurilla.

Anna hautua 5 min. lisää sipuli ja porkkana, sekä paprika kuutioiituna, hauduta 8min.

Lisöö perunat ja hauduta kypsäksi.

Ruskista makkarat teflon pannula, valuta ylimääräinen rasva pois, lisää keittoon makkarat ja persilja.

Kiehauta ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g2.8g11kcal0.1g0.6g1g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g3.8g9kcal0.4g0.1g0.8g0.1g
Chilikastike original, Felix5.6g5kcal0.1g0.8g0g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.3kcal0.1g1.1g0g0.5g
Peruna, vanha, kuorittu 56g43kcal1.1g8.7g0.1g0.6g
Paprika punainen 24g7.1kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Persilja 5.6g1.5kcal0.1g0.1g0g0.5g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Paprikajauhe 1.5g4.8kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Chili mausteseos, Old El Paso0.6g1.6kcal0g0.3g0g0g
Wilhelm grillibalkan (Atria), annos 80g60g132kcal7.2g1.6g10.8g0.1g
Makaroni, keitetty, suolaton 19g18kcal0.6g3.7g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana885g491kcal20.6g38.8g26.2g7g
Valittu annoskoko443g245kcal10.3g19.4g13.1g3.5g
Annoskoko puolitettuna221g123kcal5.2g9.7g6.6g1.8g
Arvot/100g100g55kcal2.3g4.4g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191030