Jauhelihakeitto katkaravuilla+pekonilla

400g jauhelihaa
valkosipulijauhetta
chilijauhetta

200g katkarapuja
100g pekonia

vettä
mustapippuria
1,5 tl timjami

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa sekaan
valkosipulijauhetta sekä chiliä.

Kaada ruskistettu jauheliha kattilaan.

Paista 100g pekonia ja lisää jauhelihan seuraan.

Lisää sekaan 200g katkarapuja, vettä, timjamia ja mustapippuria.

Keitä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g250g425kcal47.4g0g25g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g1.9g6.5kcal0.2g1.4g0g0g
Katkarapu 125g85kcal18g0g1.4g0g
Pekoni, paistettu 62g322kcal10.3g0g31.6g0g
Mustapippuri 1.2g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Timjami 0.5g1.4kcal0g0.1g0g0.2g
Chili mausteseos, Old El Paso1.9g5.2kcal0.1g0.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana885g1696kcal152.2g5.8g116.2g1g
Valittu annoskoko443g848kcal76.1g2.9g58.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna221g424kcal38.1g1.5g29.1g0.3g
Arvot/100g100g192kcal17.2g0.7g13.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197313