Täytetty paprika

Puolita paprikat ja siivoa sisustat.

Laita paprikat uunivuokaan.

Paista jauheliha ja mausta se mieleiseksi.

Kaada joukkoon kerma ja lisää koskenlaskija ja valkosipulituorejuusto.

Keitä hetki, että juusto sulaa.

Jaa täyte paprikoihin ja ripottele pinnalle juustoraastetta.

Paista 225 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Tiuku2002
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 236g69kcal2.2g10.6g0.9g4.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha125g208kcal23.8g0g12.5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g9g26kcal1.8g0g2.1g0g
Viola vahva valkosipuli tuorejuusto 10 g9g15kcal0.8g0.4g1.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%31g50kcal0.8g0.8g4.7g0g
Oltermanni 17%31g84kcal9.4g0g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana885g905kcal77.6g23.6g53.4g9g
Valittu annoskoko443g452kcal38.8g11.8g26.7g4.5g
Annoskoko puolitettuna221g226kcal19.4g5.9g13.4g2.3g
Arvot/100g100g102kcal8.8g2.7g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204235