Lihapullapanni

Paseerattu tomaatti ja muut sörssätään yhteen, kuumennetaan niin että osasto "muut" sulavat ja sekoittuvat joukkoon.

Maustetaan fondilla tai vastaavalla, pippurilla ja valkosipulikin voi tehdä terää.

Kaadetaan uunivuokaan lihapullien päälle, jotka on tehty "Lihapullat pannia varten"-ohjeen mukaan, mutta joita ei ole vielä paistettu.

Uunissa +225c ja noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g282g70kcal3.7g11.8g0.6g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g113g316kcal2.8g3.9g31.6g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 38g65kcal2.9g0.9g5.6g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g11g10kcal0.3g0.4g0.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana885g921kcal19.4g34g77g0.2g
Valittu annoskoko443g461kcal9.7g17g38.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna221g230kcal4.9g8.5g19.3g0.1g
Arvot/100g100g104kcal2.2g3.8g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214112