Jaahelihakeitto

Keitä porkkanoita pienessä määrässä vettä, jossa on mustapippurit.

Lisää perunat, kun porkkanat on vielä puoliraakoja.

Lisää sekaan kasvisliemikuutio.

Kuullota sipuli pannulla ja lisää se keittoon.

Ruskista jauheliha, lisää lihaliemikuutio.

Lisää liha keittoon kun perunat ei ole ihan kypsiä vielä.

Kiehauta ja lisää mausteeksi maun mukaan yrttisuolaa ja rouhittua mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Dille85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha125g208kcal23.8g0g12.5g0g
Porkkana 94g31kcal0.6g5.2g0.2g2.4g
Peruna, vanha, kuorittu 188g143kcal3.5g29.1g0.4g1.9g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio Maggi3.1g8.8kcal0.3g0.2g0.7g0g
Kasvisliemikuutio 3.4g11kcal0.3g0.5g0.8g0.1g
Mustapippuri 0.9g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana885g822kcal58g73.6g29.4g10.2g
Valittu annoskoko443g411kcal29g36.8g14.7g5.1g
Annoskoko puolitettuna221g206kcal14.5g18.4g7.4g2.6g
Arvot/100g100g93kcal6.6g8.3g3.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98957