Aurajuustopunajuurivuoka

Keitä ja kuori punajuuret.

Raasta kypsät.

Kuullota sipuli pannulla.

Sekoita kaikki aineet keskenään ja laita uunivuokaan.

Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaa 292g114kcal3g20.5g0.6g7.4g
Aurajuusto29g99kcal5.8g0g8.5g0g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)29g37kcal1g1.2g2.9g0g
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.6g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 44g20kcal1.3g2.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana885g654kcal27g50.4g34.6g15.8g
Valittu annoskoko443g327kcal13.5g25.2g17.3g7.9g
Annoskoko puolitettuna221g164kcal6.8g12.6g8.7g4g
Arvot/100g100g74kcal3.1g5.7g3.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159217