Chili Con Carne

Ruskista jauheliha ja kuullota sipulit oliiviöljyssä.

Lisää pavut ja paseerattu tomaatti.

Mausta chilillä, suolalla ja muilla mausteilla maun mukaan.

Tarjoile riisin tai vaalean leivän kanssa tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha146g242kcal27.7g0g14.6g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kidneypapu, suolaliemessä70g77kcal5.5g12.6g0.3g5.6g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa (Eldorado), annos 210g61g48kcal3.1g7g0.7g3.1g
Oliiviöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g146g36kcal1.9g6.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana885g867kcal76.8g53g37.6g18g
Valittu annoskoko443g433kcal38.4g26.5g18.8g9g
Annoskoko puolitettuna221g217kcal19.2g13.3g9.4g4.5g
Arvot/100g100g98kcal8.7g6g4.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343502