Possun sisäfilee siiderikastikkeessa

-Leikkaa possunfile reiluiksi viipaleiksi.

-Kääntele viipaleet suolalla ja pippurilla maustelussa vehnäjauhossa.

-Paista öljyssä.

-Lisää pannulle hienonnettu sipuli ja kuutioitu omena.

-Hauduta.

-Kaada siideri pannulle ja kuumenna.

-Nosta lihat pois kastikkeesta.

-Lisää liemikuutio kastikkeeseen.

-Mausta soijalla ja keitä kokoon.

-Kuumenna lihapalat vielä kastikkeessa
-Lisää timjami

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Rebecka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun sisäfilee (Itse marinoitu), annos 480g219g396kcal51.4g9.4g16.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.4g15kcal0.4g3.1g0.1g0.2g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl5.7g50kcal0g0g5.7g0g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Omena, keskikokoinen 200g88g30kcal0.2g6.2g0.3g1.6g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)2.4g6.7kcal0.2g0.4g0.5g0g
Soijakastike 7.9g4.7kcal0.4g0.7g0g0g
Kuiva omenasiideri (Raibow), annos 500g88g31kcal0g3.1g0g0g
Timjami 0.9g2.5kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana886g1086kcal106g49.2g47.2g5.2g
Valittu annoskoko443g543kcal53g24.6g23.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna221g272kcal26.5g12.3g11.8g1.3g
Arvot/100g100g123kcal12g5.6g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82700