Rukiiset rieskat

Yhteishyvän ruokamaailman ohje1/201

0. Sekoita kaikki keskenään ja taputtele 4 pyöreää rieskaa pellille.

Paista 225 asteessa 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Tarjatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)2106g674kcal63.2g99g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl351g3160kcal0g0g351.1g0g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Pikakaura+kuitu (Myllyn paras), annos 40g1053g3528kcal170.6g526.6g80g143.2g
Ruisjauho kokojyväjauho 772g2348kcal67.6g427.9g14.7g107.4g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 114g370kcal33.2g8g22.9g35g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8848g20159kcal669.2g2123g937.4g571.2g
Valittu annoskoko4424g10080kcal334.6g1061.5g468.7g285.6g
Annoskoko puolitettuna2212g5040kcal167.3g530.8g234.4g142.8g
Arvot/100g100g228kcal7.6g24g10.6g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152528