Paistettua kesäkurpitsaa tomaatin kera

Nosta paistinpannun lämpö kovaksi.

Leikkaa kesäkurpitsasta siemenet pois, pilko sopiviksi suupaloiksi.

Paistakovassa lämmössä, lisää timjami ja puolitetut kirsikkatomaatit.

Kypsennä.

Lopuksi lisää loraus balsamicoa ja anna hieman vetäytyä kasaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3150g569kcal17.6g78.7g12.6g22g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)1125g225kcal6.7g39.4g3.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g45g329kcal0.4g0.4g36g0g
Timjami 9g25kcal0.8g2.4g0.7g3.3g
Mustapippuri, annos 1g9g21kcal1g3.4g0.3g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g90g86kcal1g16.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8856g2508kcal55g281.4g106g50.6g
Valittu annoskoko4428g1254kcal27.5g140.7g53g25.3g
Annoskoko puolitettuna2214g627kcal13.8g70.4g26.5g12.7g
Arvot/100g100g28kcal0.6g3.2g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422181