Omppupiirakka

Sekoita keskenään pehmeä voi, muna, sokeria, hiutaleet, vehnäjauho ja leivinjauhe.

Painele taikina voideltuun pyöreään piirakkavuokaan jauhojen avulla.

Kuori ja viipaloi omenat ja levitä ne tasaisesti taikinan päälle.

Sulata voi ja sekoita joukkoon sokerit ja hiutaleet.

Ripottele seos tasaisesti omenoiden päälle.

Paista piirakkaa 200 asteessa n. 25 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale Elovena (Raisio)35g130kcal4.9g19.2g2.8g3.8g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Sokeri 20g81kcal0g20g0g0g
Voi 25g181kcal0.3g0.1g20.3g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 200g89kcal0.4g18.8g0.2g3.6g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 38g129kcal3.8g26.2g0.4g1.3g
Sokeri 13g51kcal0g12.5g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)35g130kcal4.9g19.2g2.8g3.8g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana888g2393kcal36.6g234.8g140g25g
Valittu annoskoko444g1197kcal18.3g117.4g70g12.5g
Annoskoko puolitettuna222g598kcal9.2g58.7g35g6.3g
Arvot/100g100g270kcal4.1g26.5g15.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76918