Kasvisminestrone

Mausteet: sitruunapippuri, savupaprikajauhe

Ohje:

Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä.

Lisää porkkanat ja jatka kuullottamista jonkin aikaa.

Lisää vesi, spaghetti, tomaattimurska, liemikuutio ja mausteet.

Keitä, kunnes spagetit ovat kypsyneet.

Lisää pavut ja jatka keittämistä, kunnes pavut ovat kuumia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Sirahvi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1124g394kcal11.2g73.1g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)247g67kcal3.2g11.9g0.5g4.2g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Rypsiöljy 34g298kcal0g0g33.7g0g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka225g61kcal4.3g9.4g0.4g5.4g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g225g787kcal29.5g156.1g3.8g7.2g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow29g76kcal2.9g2.9g5.8g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g292g82kcal1.8g17.4g0.6g7.3g
Vesi, vesijohtovesi 2249g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8874g3553kcal107.6g545.2g101g49.6g
Valittu annoskoko4437g1777kcal53.8g272.6g50.5g24.8g
Annoskoko puolitettuna2219g888kcal26.9g136.3g25.3g12.4g
Arvot/100g100g40kcal1.2g6.1g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302625