Parsakaalipinaattikeitto

400g parsakaalia pilkottuna
1 pss pakastepinaatti
25 g sipulia
8 dl vettä
1 dl ruokakermaa
mustapippuria, suolaa, valkopippuria

lisää parsa ja pinaatit sekä sipuli keihuvaan veteen.

Lisää 10min jälkeen 1 dl kermaa ja anna kiehua 5 min. Soseuta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1199g420kcal55.4g23.4g3.6g30g
pakaste pinaattia paloina (Apetit kesäpöytä), annos 150g450g63kcal8.5g1.8g2.2g0g
Vesi2398g0kcal0g0g0g0g
Eila ruokakerma laktoositon 15% (the2012) (Valio), annos 200g300g510kcal6g15.9g45g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8874g2035kcal142.2g90.8g102g63g
Valittu annoskoko4437g1017kcal71.1g45.4g51g31.5g
Annoskoko puolitettuna2219g509kcal35.6g22.7g25.5g15.8g
Arvot/100g100g23kcal1.6g1g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448026