Uunilohi

Levitä vuoan pohjalle öljyä, estää kiinnitarttumisen.

Nypi lohesta ruodot, huuhtele ja kuivaa.

Lätkäise filee nahkapuoli alaspäin vuokaan.

Ripottele päälle suolaa ja kalamaustetta.

Levitä vielä päälle Creme Bonjour Cuisine.

175-asteessa 40-60min..

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1268 grammaa

Lh78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl53g473kcal0g0g52.5g0g
Merilohifile, norja3500g5810kcal584.5g0.3g385g0g
Creme bonjour cuisine, tilli & sitruuna (Unilever), annos 100g875g1313kcal26.3g39.4g122.5g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8876g15190kcal1221.6g79.4g1120g0g
Valittu annoskoko4438g7595kcal610.8g39.7g560g0g
Annoskoko puolitettuna2219g3798kcal305.4g19.9g280g0g
Arvot/100g100g171kcal13.8g0.9g12.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440497