Sitruuna-inkiväärikuivakakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää sekaan munat.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan muutamassa erässä.

Lisää mausteeksi sitruuna-aromia ja teelusikallinen kuivattua inkivääriä.

Rasvaa ja korppujauhota vuoka, kaada taikina tasaisesti vuokaan.

Paista uunin alatasolla 175°C:ssa noin 50 min. Kumoa jäähtyneenä.

Paino raakana 748 g, kypsänä 610 g.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Mkeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.119g653kcal1.2g1.2g71.2g0g
Sokeri 101g410kcal0g100.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.7g19kcal0g4.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 98g140kcal12.2g0.3g10g0g
Vehnäjauho puolikarkea 116g397kcal11.8g81g1.4g4.1g
Leivinjauhe 5.9g10kcal0.3g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana888g3258kcal51g380.4g165.2g8.2g
Valittu annoskoko444g1629kcal25.5g190.2g82.6g4.1g
Annoskoko puolitettuna222g814kcal12.8g95.1g41.3g2.1g
Arvot/100g100g367kcal5.7g42.9g18.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312059