Mango- Avokadosalaatti

Pese ja kuivaa salaatti.

Kuori mango ja avokado ja viipaloi ohuiksi salaatin joukkoon.

Sekoita verigreipin mehu, oliiviöljy, balsamietikka, suola ja pippuri.

Sekoita kastike salaatin joukkoon.

Salaatti maistuu hyvin esimerkiksi äyriäisten kanssa.

Ohje on suora lainaus Akseli Herlevin kirjasta Täydellä Sydämellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuonankaali (Valeriana), annos 200g105g15kcal1.9g0.7g0.4g2.1g
Mango (tuore)88g59kcal0.4g13.4g0.3g1.8g
Avokado, kuorittu, kivetön 105g209kcal2.8g0.8g20.4g7g
Verigreippi, annos 250g88g46kcal0.8g11.5g0.2g1.8g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g44g395kcal0g0g43.8g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g13g13kcal0g2.8g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana889g1475kcal12g59g130.2g25.4g
Valittu annoskoko445g737kcal6g29.5g65.1g12.7g
Annoskoko puolitettuna222g369kcal3g14.8g32.6g6.4g
Arvot/100g100g166kcal1.3g6.6g14.6g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334037